Reizen

REIS & VAKANTIE BOEKEN

Infobooks geeft je tips over boeken met informatie over vakantie, reizen en avontuur.

Verre oorden, een echt cruise, een korte vakantie of lange reizen. Even Snel en Voordelig Weg met veel avontuur. Hoe dan ook, alles wat je moet weten over verre landen en hoe je jezelf moet aanpassen. Lees de ebooks met verhalen over avonturen naar verre oorden en landen. Zoek het avontuur op en ervaar de reis en de ervaring die dat met zich mee brengt.

Het viel de redactie van Infobooks wel wat tegen wat de kwaliteit en het aanbod was van de boeken over reizen. Hierdoor hebben we verder moeten zoeken dan normaal en hebben er nog 1 in het Engels gevonden. Natuurlijk zijn de meeste ebooks over dit onderwerp geschreven in het Engels, dachten we eerst. En ook dit bleek ook hier erg tegen te vallen. We hebben dus sinds lange tijd weer eens een Engelstalig ebook op onze Infobooks Portal!


Alles over Cruisen

Captain Visch heeft zijn ebook “alles over cruisen” vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken en de inhoud geactualiseerd. Je kan dus spreken van een vernieuwde uitgave.

Het maakt niet uit of je nog nooit op Cruisereis bent geweest en het maakt ook niets uit als je wel op Cruise bent geweest. Met het lezen en het toepassen van de tips in het boek
“Alles over Cruisen” ben je voortaan BETER voorbereid op de reizen
MEER

Ontdek Hoe En Waar Jij Het Beste Een Cruise Boekt!

alles over cruisen

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE


Het Remigratie Handboek voor Suriname

emigratie suriname
Vraagt u zich vaak af welke stappen u moet nemen om naar Suriname te reizen en daar te kunnen wonen?
MEER
ITALY FROM THE INSIDE
FRANCESCA TOSOLINI

Ebook Italie
This eBook contains more than 350+ tips and 190+ original photos to help you navigate Europe’s classic destination like a local... MEER

 

TIP Vliegen met Korting?

Vanaf vliegveld dusseldorf Weeze is het goedkoper reizen naar uw bestemmingen dan vertrekken vanaf een luchthaven in Nederland.
Lees alles over parkeren, het adres, bestemmingen, enz. op vliegveld dusseldorf Weeze

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*