Rosacea

Beste bezoeker:
DIT ARTIKEL IS IN NIEUWE REDACTIE.
Meer informatie over Rosacea op deze pagina.

Wil Jij Snel en op een Natuurlijke Manier van Jouw Rosacea Af?

WAT IS ROSACEA?

ROSACEA kan lijken op acne en de bekende jeugdpuistjes. Het is een hardnekkige aandoening en het heeft de neiging steeds opnieuw de kop op te steken. Factoren zoals voeding, overgevoeligheid, gebruik van geneesmiddelen, klimaatwisselingen en infecties, kunnen rosacea versterken.

Overgevoeligheid en irritatie
Je zal merken dat de
ROSACEA verergert tijdens het gebruik van crèmes, reinigingslotions, shampoo’s, enzovoort. Jouw huid lijkt als het ware niets te verdragen. Dat is een gevolg van het ontstekingsproces binnen jouw huid. Daardoor voelt jouw huid pijnlijk en branderig aan!

Onzekerheid, een gevolg
Jij voelt je met jouw rode wangen en je opvallende neus onzeker. Daardoor neig jij ernaar om jou te onttrekken aan contacten met mensen. In de allerernstige gevallen kan dat ertoe leiden dat jij depressieve stemmingen krijgt. Deze psychische problemen zijn een gevolg van
ROSACEA en niet de oorzaak van de huidproblemen.

Als jij last hebt van ROSACEA dan heb jij een huidafwijking in jouw gezicht.
Hetgeen het meest ontsierent is is de felrode kleur van je wangen en je neus. De huidziekte kan lijken op acne of de bekende jeugdpuistjes en dat is het niet. De meeste patiënten zoeken hulp in verband met de cosmetische zeer storende afwijkingen.

Van ROSACEA heb je vaak in de winter meer last dan in de zomer. Het kan zijn dat er bij jou een verbetering plaatsvind in de zomer en bij anderen wordt onder invloed van de zon de huidafwijkingen juist slechter. Het is dus beter om NIET in de zon te zitten.

rosecea

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*