Casanova Bootcamp

Bericht bekijken

Hoe maak je indruk op vrouwen?
Casanova Bootcamp !

Omroep Veronica zond de 7-delige TV-programma Casanova Bootcamp uit. Drie sympathieke mannen Tim (21), Thom (25) en Thomas (26) gingen hun leven drastisch omgooien. Alle drie zijn ze onzeker, verlegen en onervaren in de liefde. Ze hadden geen idee hoe ze een vrouw moeten benaderen, imponeren of versieren, laat staan hoe ze een serieuze liefdesrelatie met hen op moeten bouwen en onderhouden.

Om deze reden namen ze hun intrek in Villa Casa Nova, met uiteindelijk één doel: een gewilde man worden die weet hoe hij een vrouw moet versieren. Met hulp van drie professionele coaches worden ze in Casanova Bootcamp getraind om hun verlegenheid om te zetten in charme en om hun angst om vrouwen te benaderen voor altijd achter zich te laten.

De presentatrice Tess Milne staat de mannen bij in Villa Casa Nova en helpt hen waar nodig. Ook voelt ze de coaches regelmatig aan de tand over hun aanpak.

De drie coaches Caspar, Roderik en Tom, ‘de beste versierders van Nederland’, en bekend van het e-book “Vandaag Vrouwen Versieren” gaan de drie mannen trainen. Iedere coach begeleidt één van de mannen en probeert hem het zelfvertrouwen en de skills te geven die nodig zijn om indruk te maken op hun droomvrouw. In een paar weken worden de mannen intensief getraind en geconfronteerd met hun zwakheden en angsten, maar ze leren vooral om hun problemen met vrouwen te overwinnen. Dit is niet alleen interessant voor Tim, Thom en Thomas, ook de rest van Nederland kan hier iets van opsteken.

Tess Milne

Tess Milne

Presentatrice Tess Milne probeert de mannen te helpen waar ze kan in Villa Casa Nova, zodat ze vandaag zullen slagen in hun transformatie:
“Het zijn helemaal geen onaantrekkelijke jongens, maar ze hebben alle drie iets meegemaakt vroeger, waardoor ze nu veel moeite hebben met de communicatie met vrouwen. Ik zal er alles aan doen om hen te helpen om de droomman te worden die ze graag willen zijn.”

Volgens Tess zal het programma ook voor vrouwen zeker een eyeopener zijn:
“Het programma laat wel zien dat het voor alle mannen lastig is om met vrouwen om te gaan. Wij zijn soms zo moeilijk, wij kunnen soms redelijk onmogelijk zijn. Maar toch zijn er manieren om ons te versieren.”