Jesse van der Velde

Hallo, ik wil je iets vertellen over een trainer; Jesse van der Velde.

Jesse van der Velde ontwikkelde succesvolle trainingsprogramma’s waarmee buikvet vermindert kan worden. Bovendien strakkere buikspieren kunt ontwikkelen. Hiermee is Jesse uitgegroeid tot één van de bekendere Nederlandse trainers. Jesse trainde mensen via zijn eigen ontwikkelde programma’s om hun spiermassa op te bouwen en hun buikvet te verbranden! Helaas heeft Jesse zijn programma’s gestopt en zult u het met andere, ook goede, programma’s moeten doen.


Sixpackabs Programma

Het bekende Sixpackab Programma…

De afgelopen jaren heeft Dick van Someren samen met twee vrienden, die Personal Trainers zijn, hard gewerkt aan het zeer succesvolle SIXPACKAB trainingsprogramma. De een is personal trainer en de andere is een trainer op het gebied van voedsel. Door de know-how van beiden te combineren heeft Dick een programma samengesteld waarmee jij permanent jouw lichaamsvet verliest en waardoor jij je spieren beter zichtbaar kunt maken. Het is een programma zonder pillen / middeltjes, diëten of urenlange (cardio) fitness sessies!

Je staat op het punt te ontdekken hoe ook jij dit programma kunt toepassen. De afgelopen jaren heeft het honderden mannen met een druk leven met buikvet geholpen. Hun voedings- en trainingsmethoden zijn blijvend verbeterd zodat zij in eindelijk en vooral blijvende fitness resultaten zagen.

Wil je ontdekken hoe ook jij in 30 dagen je vetpercentage verlaagt, een wasbordje zichtbaar maakt en op natuurlijke wijze sterkere spieren traint? Ga dan naar GetA6Pack

JA! IK WIL MEER WETEN OVER DIT PROGRAMMA!

“Er Is Een Simpele Reden Waarom JIJ Teveel Buik Vet Hebt”

Toen de twee vrienden van Dick van Someren jaren geleden begonnen waren zij nog geen goede Personal Trainers. De vrienden vonden dat ze veel te weinig kennis hadden over training en voeding om een goed resultaat te geven.

Totdat de vrienden besloten een grote ommekeer te gaan maken…
In de periode daarna hebben zij enorm veel tijd en geld geïnvesteerd aan opleidingen bij de beste trainers in de wereld. Op allerlei plaatsen op de wereld hebben deze vrienden van alles geleerd over training, voeding en het bereiken van optimale resultaten.

Deze kennis heeft de auteur voor Infobooks opgeschreven en ook jij ontvangt al deze geheimen zodra jij dit programma gaat volgen. Ach, weet je wat, hij kan het ook beter zelf aan je vertellen.
JA! IK ONDERNEEM DIRECT ACTIE! IK WIL MEER WETEN OVER DIT PROGRAMMA VAN DICK EN KLIK HIER!

Het is een 6 Pack programma waar jij al binnen 30 dagen zichtbare resultaten gaat zien en na 90 dagen heb jij een volledige sixpack opbouw.

Klik HIER voor meer info!


Hoe je door middel van juiste trainingen jouw lichaam kunt stimuleren om zo snel mogelijk al je overtollige lichaamsvet te verbranden
De Vetkiller Workout


Wat voor een groot deel de snelheid bepaalt waarop jij jouw ideale lichaam zult bereiken is de hoeveelheid calorieën die je dagelijks verbrandt. Met andere woorden: in welke mate je jouw lichaam stimuleert tot de verbranding van lichaamsvet. Samengesteld door Jesse van der Velde


Jesse van der Velde


Infobooks