Uitleg Ebook

De Infobooks.nl portal geeft links naar boeken, meestal e-books met informatie over diverse onderwerpen die met lichamelijke en persoonlijke ontwikkeling te maken hebben. De meeste boeken zijn in electronische vorm (e-book). Er zijn ook boeken die in gedrukte vorm zijn uitgegeven.Voor de mensen die niet exact weten wat een ebook is geef ik hieronder wat uitleg en antwoorden op een aantal vragen.

Uitleg e-book?
E-books zijn electronische boeken in PDF formaat.
Het PDF bestand kun je op je pc openen in Adobe Acrobat Reader.

Hoe kun je een e-book lezen?
Het e-book kun je direct bij de auteur online bestellen en hierna direct digitaal downloaden. Het voordeel is dat het ebook direct beschikbaar is, je hoeft dus niet te wachten voor het product in je bezit is.
Je kunt het boek uitprinten en vaak hoeft dat niet. De meeste e-books zijn zo gemaakt dat ze makkelijk vanaf het beeldscherm van je computer te lezen zijn.

Een andere oplossing, de e-reader
Een e-reader oftewel een ebook reader device is een plat apparaat dat je in je handen houdt en waarop je je e-book makkelijk kunt lezen. Gewoon in de trein of in je favoriete stoel thuis. Je kunt op dit apparaat honderden e-books bewaren. Sommige hebben een geheugenkaart die je kunt wisselen. Fabrikanten beloven steeds vaker een natuurlijke leeservaring, doordat zij gebruikmaken van een speciale digitale inkt. Hierdoor wordt de beleving van een gedrukt boek nagebootst.

Het e-book volgens Wikipedia
Klik HIER voor de info over e-books op Wikipedia.

De nieuwe trend
Sinds wij zijn gestart met Infobooks is er een hoop verandert in de producten die worden aangeboden. Eerst waren het allemaal e-books, nu zie je vaak dat het hele programma’s zijn met video opnames, audio, ondersteunig via een email programma, enz.

Adobe Acrobat Reader kunt u GRATIS downloaden via de website:
www.adobe.com/products/reader/
Al is de kans groot dat het programma al op uw computer of mobiel staat.

En tegenwoordig zijn er ook allemaal andere programma’s die een .pdf bestand kunnen lezen.