Strakke Buikspieren

Gezonde Gewoontes

NIEUW:“19 simpele (voedings) gewoontes die je slank maken”
Ontdek met Jesse De drie Redenen waardoor het komt dat het jou maar niet lukt om Je Kilo’s eraf te krijgen!
De Simpele Tips en 3 DVD’s zorgen ervoor dat jij voorgoed Een Slank en strak Lichaam Krijgt!

Via dit programma leer je exact wat je wel en niet mag eten en je krijgt nieuwe ideeen voor recepten. Je leert hoe je deze theorie op een praktische manier in je leven kunt integreren!

Ga Hier Naar De Website Van Gezonde Gewoontes met 3 DVD’s!


Sixpackabs 30 Dagen Programma
vermindert je buikvet en maakt je SixPacks zichtbaar
JA! IK WIL MEER WETEN OVER DIT PROGRAMMA EN IK KLIK HIER!

Informatie over het Sixpackabs Programma…
De auteur en zijn vrienden hebben de afgelopen jaren zeer succesvol trainingsprogramma’s ontwikkels. Het
SIXPACKABS trainingsprogramma is een van hun topproducten waarmee ook jij permanent jouw lichaamsvet verliest en waardoor jij je spieren beter zichtbaar kunt maken. Het is een – 3 oefeningen programma – zonder pillen / middeltjes, diëten of urenlange (cardio) fitness sessies!

Je staat op het punt te ontdekken hoe de auteur met zijn twee trainingsvrienden de afgelopen jaren honderden mensen met een druk leven met buikvet, zijn geholpen en hun voedings- en trainingsmethoden te verbeteren zodat zij in plaats van telkens te blijven zoeken naar methoden die NIET hielpen, eindelijk en vooral blijvende fitness resultaten zagen.

Wil je leren hoe ook jij in 4 weken je vetpercentage verlaagt, een wasbordje zichtbaar maakt en op een natuurlijke wijze sterkere spieren traint? Hoe jij na 90 dagen een volledige en blijvende sixpack opbouw hebt. Klik dan HIER!

JA! IK WIL MEER WETEN OVER DIT 90 DAGEN PROGRAMMA EN KLIK HIER!

“Het Verkeerd Eten Is De Reden Waarom JIJ Teveel Buikvet Hebt”
Toen de auteurs jaren geleden begonnen als Personal Trainers waren de zij de allerslechtste Personal Trainer ter wereld. Dat is wat zij zelf vinden. Ze vonden dat zij veel te weinig kennis hadden over trainingen en voeding om klanten een echt goed resultaat te geven. Zij hadden nauwelijks ervaring met trainingen en noem maar op. Hierdoor verloren zij al snel hun klanten en hadden ze hierna de grootste moeite om weer opnieuw klanten te krijgen.

En toen kwam er een ommekeer…
In de periode daarna besteden zij meer dan 10.000,- EURO aan diverse verschillende opleidingen bij de beste trainers ter wereld. In Amerika, Ierland, Zweden en op allerlei andere plaatsen hebben zij alles geleerd over training, voeding en het bereiken van optimale lichamelijke resultaten.

“Je lichaam is zo sterk als je mindset”

Dit is één van de grote inzichten waar Dick van Someren en zijn twee vrienden zich op gaan concentreren als jij dit programma gaat volgen.
JA! IK ONDERNEEM DIRECT ACTIE! IK WIL MEER WETEN OVER DIT 30 DAGEN PROGRAMMA EN KLIK HIER!


Deze “Gespierd Lijf” van onze personal coach vond ik ook nog, een heel prettig programma dat jou, buiten strakke buikspieren, ook een gespierd lichaam geeft.


Strakke buikspierenDit programma bestaat uit:Het Meest Succesvolste Thuis Fitness Programma van dit Moment!
Door gebruik te maken van deze methode kun jij trainingen doen die gericht zijn op het verbranden van buikvet en het krijgen van strakkere buikspieren.
Je hoeft alleen maar de DVD aan te zetten en je kan direct beginnen met trainen. Op de DVD’s worden de trainingen van de warming-up tot het en met de laatste oefening uitgelegd
Er worden oefeningen voor alle spiergroepen in het lichaam gedaan en de trainingen volgen elkaar logisch op (ze worden steeds iets zwaarder), waardoor je constant vooruitgang blijven boeken.


Kunststof Kettlebells


Infobooks