Dyslexie

Tips en Trucs voor mensen met dyslexie en leesblindheid.

Dyslexie Tips en Trucs

 

Vernieuwde uitgave dyslexie

Heb jij dyslexie of heb jij het gevoel dat jij daar last van hebt? Of misschien ken jij wel iemand die last van dyslexie heeft en wil jij weten hoe je daar mee om kan gaan?

Dyslexie Tips en Trucs geeft veel tips voor dyslectici. In een aantal simpele stappen wordt aan jou uitgelegd welke geheimen deze “afwijking” in jouw brein veroorzaakt. Omdat jij inzicht krijgt in het functioneren van jouw brein en wat dyslexie met jou doet kun je je problemen zodanig managen dat het niemand meer gaat opvallen dat jij anders dan de meeste mensen functioneert. Ik zeg dus anders, niet minder! Ook al maak je gebruik van diverse hulpmiddelen; niemand zal jou hierop aankijken omdat jij dezelfde prestaties gaat leveren als jouw collega’s.

De beste TIP die ik jou kan geven is om je omgeving, zoals jouw leidinggevende, je collega’s of, als jij nog op school zit, jouw leraar hiervan op de hoogte te brengen.

Je staat momenteel op het punt te ontdekken hoe jij jouw lees en spellingsmethoden kunt verbeteren zodat in plaats van telkens te blijven zoeken naar methoden die NIET helpen, eindelijk en vooral blijvend diverse tips en trucs gaat toepassen om jouw lees- en schrijfvaardigheden te verbeteren.

Wil je weten hoe ook jij een simpele notitie of aantekening kunt maken zonder dat er blokkades zijn die jou tegenhouden om dit ook daadwerkelijk te gaan doen?

“Er is een reden waarom JIJ jouw dyslexie voor anderen wil verbergen en die zit TUSSEN JOUW OREN!”

Je leest ook in het boek verhalen van andere dyslectici die dezelfde probleem hebben ondervonden en hoe zij dat hebben opgelost. Zo vertelt bijvoorbeeld R.M. uit Zoetermeer hoe hij voordeel heeft gehad bij het lezen van dit boek en hoe hij de Tips en Trucs heeft kunnen toepassen.

Een goede TIP om jouw leesvaardigheid te verbeteren.

Als jij bijvoorbeeld een notitie of een korte aantekening maakt is het het beste dat je dit met een blauwe pen schrijft. Het blijkt namelijk dat mensen die moeite hebben met lezen blauwe notities 4x beter kunnen lezen! Hierdoor kun je, op een makkelijke wijze, jouw eigen aantekeningen simpel teruglezen!

“Je brein is zo sterk, het kan echter ook je zwakste schakel zijn”

Als je de tip over het met blauw schrijven goed hebt opgenomen zul je niet verbaasd zijn dat er in “Dyslexie, Tips en Trucs” de geheime technieken om beter te kunnen lezen direct zijn toegepast. Het boek is dan ook geheel in het blauw opgemaakt zodat jij de minste hinder ondervindt van jouw leesblindheid en het boek makkelijk kunt doorlezen en de tips direct kunt toepassen.

Bovendien is het boek zojuist uitgebreidt met een extra appendix: namelijk een simpele Dyslexietest waarmee, door middel van het beantwoorden van 20 vragen, je voor jezelf kan vaststellen of jij mogelijk last hebt van Dyslexie!

IK WIL MEER WETEN OVER DIT E-BOOK EN KLIK HIER!

De beste methode om op een juiste wijze om te gaan met jouw dyslexie is om ook DAADWERKELIJK IN ACTIE te komen en de stappen gaat ONDERNEMEN!

Dyslexie

Infobooks